Blog

feb 23
Nieuwe bus

Coöperatie De Busehoek ontving op dinsdag 17 februari een mooie bus. Hiermee kunnen de begeleiders samen met de bewoners van de Busehoek op pad voor een ritje door de omgeving of een dagje uit. De Busehoek kon de bus aanschaffen dankzij de financiële bijdragen van de Vrienden van de Busehoek. De bus is geschikt voor 9 personen en er kan een rolstoel in vervoerd worden.

 

“We zijn ontzettend blij met deze bus”, vertelt Leo van Paassen, bestuursvoorzitter van De Busehoek. “Hiermee kunnen wij voor de bewoners meer kansen creëren om deel te nemen aan de maatschappij en invulling geven aan het ondernemen van activiteiten van meerdere bewoners samen”. Ook de bewoners, voor wie de bus een grote verrassing was, reageerden dolenthousiast. Een aantal kon niet wachten om het eerste ritje te maken.

 

De Busehoek is een kleinschalig wooninitiatief in Renkum voor 13 bewoners met een verstandelijke beperking en kwam in 2008 tot stand als een initiatief van ouders van de bewoners.

IMG_3458.JPG

dec 18
Appartement beschikbaar

​Word jij onze nieuwe bewoner?

Per 1 oktober 2014 is er een appartement vrijgekomen in de Busehoek,

Wat bieden wij?

  • Een ruim appartement met een aparte woon-, slaap- en badkamer, eventueel aan te passen voor rolstoelgebruik.
  • Gemeenschappelijke ruimten waar bewoners met elkaar verblijven.
  • Een professioneel en enthousiast team van 9 fte's die de bewoners verzorgen en begeleiden.
  • 24-uurs zorg.
  • Een veilige en gezellige omgeving.

 

Omdat wij het belangrijk vinden dat de nieuwe bewoner past binnen de huidige samenstelling van bewoners, vindt er een zorgvuldige selectieprocedure plaats.

Hebt u als ouder en/of wettelijk vertegenwoordig van een zoon of dochter dan wel familielid met een verstandelijke beperking interessein het wonen in de Busehoek, neemt u dan contact op met Jos Braun, bestuurslid, telefoon 0615090115 of e-mail josbraun49@gmail.com