een greep uit de vele activiteiten in de afgelopen tijd bij de Busehoekjanuari 2024 – Ellen, onze nieuwe bewoner

Net voor de Kerstdagen reed de grote verhuiswagen met daarin alle spulletjes van Ellen uit Haren (Groningen) naar Renkum. Met hulp van ouders, broer en zus is er daarna hard gewerkt om het appartement van Ellen in De Busehoek mooi in te richten.
Het was veel werk, maar op 1 januari 2024 kon Ellen haar intrek nemen in haar nieuwe onderkomen.
Verhuiswagen 1 verhuiswagen 2

Wij heten Ellen van harte welkom en wensen
haar heel veel woonplezier en gezelligheid in
De Busehoek !


november 2023 – Nieuwe voorzitter voor de Coöperatieve vereniging De Busehoek
Witte Paarden
Op de najaars ledenvergadering heeft Ron Rietman de voorzittershamer overgenomen van Eric Scheppink

We bedanken Eric voor de zijn bijdrage als voorzitter aan De Busehoek en wensen Ron heel veel succes als onze nieuwe voorzitter !augustus 2023 – Irene’s verhuizing naar Wolvega Witte Paarden

Het is zover, de dag van de verhuizing is aangebroken.
De laatste spulletjes worden ingeladen.
Irene en Hans, het gaat jullie goed in het hoge noorden !


augustus 2023 – met alle bewoners op stap naar Witte Paarden Witte Paarden
Alle bewoners waren door Hans en Irene uitgenodigd voor een bezoek aan Witte Paarden, dat even boven Steenwijk ligt en waar Hans – de vader van Irene – woont in een mooie boerderij. Irene gaat na ruim 15 jaar Busehoek verhuizen naar een nieuwe woonplek in de buurt van haar vader, broer en zus. Ze gaat wonen in een mooi appartement in Wolvega. Daarom wilde zij graag nog een gezellige dag vieren met haar huisgenoten. Het is een hele leuke dag geworden met mooi weer en veel gezelligheid.
Hans en Irene, het was een fantastische dag. Iedereen heeft genoten !


februari 2023 – een feestelijke dag voor De Busehoek, want sinds 1 februari is Rick Rick welkom onze nieuwe bewoner. Alle appartementen in De Busehoek zijn nu weer bewoond! Voor het eerst op eigen benen en nu een prachtig eigen appartement. Natuurlijk is het voor Rick, maar ook voor zijn ouders, best even wennen. Maar zijn mede-bewoners hebben hem een warm welkom gegeven en dat geeft iederen een goed gevoel.
Rick, we wensen je heel veel woonplezier in De Busehoek


januari 2023Bewoners 2007-2022 met de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst hebben we met bewoners, verwanten, teamleden en bestuur van De Busehoek het jubileumjaar 2022 afgesloten. In het afgelopen jaar hebben we met elkaar van een aantal prachtige activiteiten mogen genieten. Allemaal ter gelegenheid van 15 jaar woonplezier in De Busehoek. Heel veel mensen hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om een kijkje te nemen in de woon- en leefomgeving van onze 13 bewoners.


november 2022

15 jaar op 25 november, receptie 15 jaar De Busehoek
Het bestuur organiseerde deze receptie voor onze relaties. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje werd het een heel gezellige ontmoeting. Heel fijn was het dat de burgemeester van de gemeente Renkum, mevrouw Agnes Schaap, ook een kijkje kwam nemen in De Busehoek. Zij was zeer onder de indruk van onze prachtige woonvoorziening. Ook de architect, Albert Smit, die aan de basis stond van het gebouw, was present. De bewoners kregen van hem een heel mooi kado aangeboden, nl. een bezoek aan de dierentuin. Maar er waren nog vele andere relaties gekomen, waardoor het een feestelijke middag werd.
Rotary


november 2022 – De Busehoek in de media     Maak kennis met de Busehoek

september 2022

Rotary op 24 september, Burendag, stonden de deuren van de Busehoek open voor onze buren. Heel gezellig en leuk om nader kennis te maken met elkaar. Sommige buren wonen er al jaren, anderen zijn pas een paar jaar buur van De Busehoek. Voor de meesten was het de 1ste keer dat ze een kijkje namen in de woon- en leefomgeving van de mensen die ze zo vaak buiten tegen komen of voorbij zien lopen. Iedereen vond het heel erg leuk.


september 2022 –    Rotary    Rotary    Rotary
10 september : feestelijke autorit met de bewoners van De Busehoek door de omgeving in cabriolets en andere hele mooie auto’s. Deze prachtige rit werd aangeboden door de Rotaryclub Oosterbeek-Kabeljauw  Rotary ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan van De Busehoek. Tenslotte werden de bewoners getrakteerd op een heerlijke pannenkoek  Rotary in Pannenkoekenboerderij Aan de Linge gevestigd in de voormalige graanschuur op Landgoed Heerlijkheid Hemmen.

Een hele mooie dag, waar de bewoners erg van hebben genoten.


september 2022
op 2 september waren de zgn “externe” zorgverleners uitgenodigd om onder het genot van een kopje koffie of thee met een feestelijk gebakje een kijkje te nemen achter de voordeur van de Busehoek. Veel mensen van de dagbesteding, chauffeurs van de busjes, vrijwilligers van de fittnes, sport, muziek of andere vrijetijdsbesteding hebben gebruik gemaakt van de uitnodiging. De mensen die vaak al jaren betrokken zijn bij de bewoners van De Busehoek konden nu eens kijken waar en hoe de bewoners wonen en leven. Ook nu was iedereen heel enthousiast over dit initiatief om te zien hoe mooi de bewoners gehuisvest zijn.

augustus 2022
Peter
op 3 augustus was er de gezellige maaltijd voor de bewoners en introducé geheel verzorgd door onze vrijwilliger/kok Peter. Iedereen was heel enthousiast en heeft vooral genoten van het heerlijke eten. Voor herhaling vatbaar !


augustus 2022 – na heel lang te hebben gewoond in het westen van het land is Madeleine Madeleine naar de Busehoek verhuisd en woont nu dichter bij haar familie


juli 2022 – op 31 juli ging de vlag uit, want we hebben we de aftrap gehad van de feestelijkheden rond het jubileum van De Busehoek. Ons prachtige ouderinitiatief bestaat eind van dit jaar 15 jaar ! aftrap vlag hijsen aftrap vlag hijsen

Alle bewoners en naaste familie waren bijeen om dit moment samen te beleven onder het genot van een kopje koffie of thee met een heerlijk gebakje.


juni 2022 – het mooie Busehoek logo siert onze bus nu op de voor- achter en zijkant !

De bus mét logo    Maak kennis met de Busehoek Maak kennis met de Busehoek

juni 2022 – De Busehoek in de media     Maak kennis met de Busehoek

april 2022 – vanavond helaas geen avondwandeling omdat het te slecht weer was.
Daarom gezellig sjoelen met elkaar     Sjoelen

december 2021 – Veegpiet komt langs op de Busehoek     Veegpiet

augustus 2021 – een gezellige wandeling met een aantal bewoners en vrijwilligers op een mooie zomeravond
avondwandeling                           avondwandeling

juli 2021 –    Miranda op terras    de bloemetjes worden buiten gezet

juni 2021 – groot onderhoud van de tuin     Jan in de tuin

februari 2021 – na 15 jaar gewoond te hebben in een leuke woongroep in Huissen is Arno Arno
naar de Busehoek verhuisd en heeft hier nu een prachtig appartement

januari 2021 – Tim Tim is na een logeerperiode nu definitief in de Busehoek komen wonen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.