WDZ Geen personeelstekort bij ons !

Inderdaad, géén tekort maar ook bij ons veranderen medewerkers weleens van werkplek. Daarom is er op het moment weer ruimte voor nieuwe medewerkers.

De Busehoek is een kleinschalig wooninitiatief, waar 13 volwassenen (tussen 30 – 65 jaar) met een verstandelijke beperking wonen. Je vult samen met de familie van bewoners de persoonlijke begeleiding in. Geen dag is hetzelfde en dat maakt werken in De Busehoek zo aantrekkelijk. Overdag gaan de bewoners naar werk of dagbesteding en in hun vrije tijd ondernemen ze vele activiteiten.

De Busehoek is in 2007 gestart door een aantal ouders in een nieuw gebouw in het centrum van Renkum. Medewerkers zijn in dienst van WoonDroomZorg ( www.woondroomzorg.nl ) dat ruim 40 soortgelijke wooninitiatieven ondersteunt.

Het team van de Busehoek bestaat uit een coördinator, persoonlijk begeleiders, woonbegeleiders, medewerker kleinschalig wooninitiatief en een huishoudelijk medewerker.

Heb je belangstelling? Graag gaan wij met je in gesprek en zoeken dan samen naar een de plek in het team die jou past. Je kunt contact opnemen met onze coördinator Pleun Steetskamp (06-22346682) of met Robin den Hamer (bestuurslid, 06-38825036).