WDZ
Persoonlijk begeleider 24-28 uur
De Busehoek in Renkum

WDZ/BHK/2324

Voor de Busehoek zoeken we een persoonlijk begeleider met een passie voor bewoners met een verstandelijke beperking. Zet jij graag je talenten in om bewoners met een verstandelijke beperking te begeleiden bij de dagelijkse activiteiten en hen te stimuleren hun leven zo zelfstandig mogelijk in te vullen? Ben jij een positief ingestelde begeleider met humor en relativeringsvermogen? Het team en de bewoners van de Busehoek kijken er naar uit je te ontmoeten!

De Busehoek is een kleinschalig ouderinitiatief voor mensen met een verstandelijke beperking dat sinds eind 2007 is gevestigd in Renkum. Hier wonen 13 bewoners zo zelfstandig mogelijk in hun eigen appartement en maken daarnaast gebruik van een van de 2 gemeenschappelijke ruimtes voor de gezamenlijke maaltijden en activiteiten. De begeleiding wordt afgestemd op zowel de individuele behoefte als op het gemeenschappelijk functioneren in de leefruimte in en rond de Busehoek. De zorg wordt gefinancierd vanuit PGB’s en de ouders voeren de regie t.b.v. de zorg voor hun kinderen. Overleg met ouders is hierin essentieel; ouders zijn blijvend betrokken bij de zorg van hun zoon of dochter.

De Busehoek zoekt een ervaren, positief ingestelde persoonlijk begeleider met humor en relativeringsvermogen die het diverse team van de Busehoek voor 20-24 uur per week komt versterken.

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider ben verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en coaching van onze bewoners. Met alle 13 bewoners bouw je aan een warme, professionele relatie. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en/of te begeleiden. Hier zet je je talenten graag voor in.
Een aantal bewoners begeleid je individueel. Je behartigt de belangen van de bewoners die je begeleidt, hebt overleg met hun ouders/vertegenwoordigers en informeert en coacht je collega’s aangaande zaken die rondom ‘jouw’ bewoners spelen. Van jou als collega vragen we een flinke dosis enthousiasme, daadkracht en creativiteit in het vinden van oplossingen om de uitdagingen van de dag het hoofd te bieden. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is om zelf invulling te geven aan de functie van persoonlijk begeleider. Eigen regie, eigenaarschap en verantwoordelijkheid wordt door ons gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden voor overleg en samenwerking.
Op de Busehoek bieden we 24-uurs begeleiding. Dit betekent dat ook avond-, weekend- en slaapdiensten tot je werkzaamheden behoort.

Wat heb je nodig?
  • HBO-niveau en/of een relevante opleiding in de zorg (bijvoorbeeld verpleegkunde, SPH).
  • Kennis van- en ervaring met specifieke zorgbehoefte strekt tot aanbeveling (verstandelijke beperking gecombineerd met chronische ziektebeelden).
  • Sterke communicatieve vaardigheden (schriftelijk en verbaal).
  • In staat om samen te werken met collega’s en mantelzorgers, zonder het belang van de bewoner en/of de bewonersgroep uit het oog te verliezen.
  • Flexibiliteit, stevig in je schoenen staan.
Wat bieden wij jou?
  • Werken in een divers team van deskundige collega’s.
  • Een jaarcontract bij WoondroomZorg B.V voor 24-28 uur per week met de intentie om het contract te verlengen bij goed functioneren.
  • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen €2.336 – €3.254 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering).
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling.
Wil je reageren als persoonlijk begeleider bij De Busehoek?
Gaat jouw hart sneller kloppen van bovenstaande functie? We horen graag van je waarom je bij ons past. Stuur je motivatiebrief met cv naar : sollicitatie@woondroomzorg.nl

Meer weten?
Bert Honders, coördinator, vertelt je graag meer over werken op de Busehoek en de functie (tel. 06-16968525).

We leren je graag op korte termijn kennen als we blij worden van je brief. Als we na het vervolggesprek nog enthousiast zijn, laten we je een keer meedraaien op de Busehoek.